Arsenal je dovršio trajno potpisivanje Martina Odegardea iz Real Madrida.

   Norveški reprezentativac posuđen je na stadion Emirates u drugoj polovici prošle sezone i postigao dva gola u 20 utakmica za klub iz sjevernog Londona.

   Nakon što je potpisao petogodišnji ugovor, vratio se u klub Premier League.

Na pitanje što bi donio momčadi, trener Arsenala Mikel Arteta rekao je: “Prošle sezone donio je mnogo toga. Učinio nas je boljim. Trebamo više izbora. I odlučite biti kreativni.

Arsenal trajno potpisuje Martina Odegarda

https://www.nhlhokejovydresy.com
https://www.nhlhokejdresy.com
https://www.hokejovydrescz.com
https://www.nhlhokejdresyy.com

   “On je još uvijek vrlo mlada osoba, ali već ima veliko iskustvo u klubu i ima jedinstveni talent za način na koji želimo igrati, pa sam zaista sretan što je klub vrijedno radio.”

   Speed ​​Sports svakodnevno ažurira podatke o utakmicama engleske Premier lige u stvarnom vremenu, izvorne nogometne vijesti i pruža vam opsežnu analizu iz različitih perspektiva, omogućujući vam da bolje razumijete trenutnu situaciju u Premier League nogometu.

   Ovaj 22-godišnjak četvrto je ljeto potpisao Topnike nakon Bena Whitea, Nuna Tavaresa i Alberta Sambija Loconge.

   Arteta je potvrdio da će klub dovršiti još jednu transakciju, vratar Sheffield Uniteda Alan Ramsdale završio je liječnički pregled.

   Arteta je dodao: “Još uvijek ima nekih papirologije, ali njegov je liječnički pregled dovršen, a o Sheffieldu treba još razgovarati o nekim stvarima.”

U siječnju 2015. godine 16-godišnji Odegard pridružio se Madridu iz rodnog Stroms Gossetta, a zatim je dvije sezone proveo na posudbi u Helen Wynn prije nego što je privremeno igrao za Waiters Arnhem, Real Sociedad i Assen. Zadovoljan.

   Neće moći sudjelovati u nedjeljnoj utakmici Premier lige između Topnika i Chelseaja jer se Artetina momčad nada da će se oporaviti od poraza prvog dana od Brentforda.

प्रातिक्रिया दे

आपका ईमेल पता प्रकाशित नहीं किया जाएगा. आवश्यक फ़ील्ड चिह्नित हैं *